Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв зустрівся з правоохоронцями (ФОТО)

5 вересня 2018 р., 17:45

Зустріч міського голови з правоохоронцями

 

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв провів сьогодні спільну нараду за участі представників Управління патрульної поліції в Закарпатській області, Ужгородського відділу поліції ГУНП, Ужгородської місцевої прокуратури, керівників та працівників структурних підрозділів міської ради.



Обговорили спільні дії у рамках реалізації комплексної програми профілактики та протидії злочинності в Ужгороді. Міський голова підняв ряд актуальних питань, що стосуються громадського порядку та боротьби зі злочинністю. Акцентував, зокрема, увагу на посиленні контролю за продажем алкоголю у нічний час, адже його реалізація тягне за собою ріст правопорушень, актів вандалізму (нагадаємо, в Ужгороді діє рішення виконкому, яким із 23.00 до 7.00 заборонено продавати спиртні напої, крім як у закладах ресторанного господарства). Богдан Андріїв попросив також правоохоронців звернути більшу увагу на роботу пунктів збирання та приймання металобрухту – випадки крадіжок люків у місті дуже почастішали.



Також Богдан Євстафійович зазначив, що міська рада у межах своїх повноважень робить усе від неї залежне, але важелів впливу на вирішення окремних проблемних питань зі злочинністю немає. Тому потрібно налагоджувати тіснішу комунікацію, щоб співпраця була ефективнішою.

Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp