Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві стартував кубок з мотокросу (ФОТО)

16 липня 2018 р., 09:35

Мукачево вже другий рік поспіль згуртовує любителів мотоспорту не тільки нашого краю, але й інших областей України.

Зазначимо, що у змаганнях беруть участь 68 учасників, а саме: з міста Києва, Ужгорода, Мукачева, Берегова, Іршави, Дніпра, Виноградова, Хмельницького, Івано-Франківська та інших куточків нашої країни. На офіційному відкритті виступив заступник міського голови, керуючий справами виконкому Олександр Галай. Він привітав усіх присутніх. «Дуже приємно, що в Мукачеві вкотре зібрались любителі мотоспорту з різних куточків України. 

{g}

Сподіваюсь, що змагання пройдуть добре, тож бажаю вам усім - гарного старту та хорошого фінішу», – зазначив він. Опісля нагородив цінними подарунками виконавчого комітету Мукачівської міської ради наймолодшого та найстаршого гонщиків. Варто відзначити, що наймолодшому учаснику змагань лише 7 років. Найстаршим любителів мотоспорту - понад 60. Підняли Державний Прапор із нагоди старту змагань усі наймолодші учасники змагань. Зазначимо, що змаганнях будуть проходити весь день, а ближче до вечора відбулося  нагородження переможців.





Управління освіти, молоді та спорту міськвиконкому

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp