Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець посів шосте місце на чемпіонаті світу з пауерліфтингу

23 травня 2018 р., 18:35

Із класичного жиму лежачи серед спортсменів усіх вікових груп

У місті Вантаа (Фінляндія) пройшов чемпіонат світу з пауерліфтингу з класичного жиму лежачи серед спортсменів усіх вікових груп, в якому змагались 549 атлетів з 35-ти країн. У складі делегації національної збірної команди України у цих змаганнях взяли участь двоє представників Ужгорода: майстер спорту міжнародного класу Олександр Шляхта і його тренер, старший викладач кафедри фізичного виховання факультету здоров’я та фізичного виховання УжНУ Андрій Федорішко.

У ваговій категорії до 83 кг серед чоловіків, де виступав наш спортсмен, зібрався надзвичайно сильний склад учасників. Олександр при власній вазі 78 кг підняв рекордні для Закарпаття 195 кг і посів шосте місце з-поміж майже 20-ти атлетів, випередивши минулорічних чемпіона та призера чемпіонату світу. З цим результатом він приніс вагомі очки до командної скарбниці України. Перемогу ж святкував Юсуке Сузукі з Японії, котрий встановив новий світовий рекорд 211,5 кг.

Обласна федерація пауерліфтингу вдячна міському голові Ужгорода Богдану Андріїву і депутату Воловецької районної ради Олександру Соломку за допомогу у поїздці на змагання.













Андрій Федорішко, голова обласної федерації пауерліфтингу

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp