Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівку обікрали (ФОТО)

17 травня 2018 р., 08:45

Але справедливість потім взяла гору

Співробітники Мукачівського відділу поліції встановили особу місцевого мешканця, який з квартири, яку винаймав, викрав телевізор. За фактом крадіжки у поліції розпочали розслідування.

На лінію «102» надійшло повідомлення від 58-річної мукачівки про те, що з квартири, яку вона здавала в оренду, зник телевізор марки «Philips».

За фактом крадіжки з помешкання по вул.Окружній у м.Мукачеві у поліції розпочали розслідування. Під час перевірок в рамках кримінального провадження поліцейські встановили, що до крадіжки побутової техніки причетний 36-річний мешканець с.Великі Лучки, що на Мукачівщині. Чоловік разом з сім`єю тривалий час винаймав у жінки житло.

Крадений телевізор він мав намір перепродати.

За фактом таємного викрадення чужого майна у поліції розпочали слідство за ознаками ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Слідчі з`ясовують обставини і причини вчинку чоловіка. Тривають перевірки.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp