Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Заблукалі туристи три дні знаходилися у будиночку вівчарів

28 лютого 2018 р., 16:15

І чекали на допомогу

 Учора, 27 лютого, о 22:20 в оперативно-рятувальну службу надійшла інформація, що в районі полонини Драгобрат Рахівського району, під час катання на лижах, втратили орієнтир на місцевості та заблукали двоє туристів, мешканців міста Києва. Про це в Службу порятунку "101" повідомила мати зниклого 34-річного чоловіка. Жінка розповіла, що зв'язок із сином ще обірвався 25 лютого, після того, коли він разом із супутницею піднялись на підйомнику та подалися кататися на лижах.

Для проведення пошуково-рятувальних робіт було створено три групи: одна із фахівців гірського пошуково-рятувального відділення м. Рахів та дві із ГПРВ смт Ясіня. Також професійним рятувальникам допомагали й добровольці. Усього в пошуково-рятувальній операції брало участь 17 чоловік, дві одиниці спецтехніки та ратрак.

Оскільки із заблукалими не було ніякого зв'язку й ніхто не знав хоча б орієнтовного їх місця знаходження, то групи почали одночасно проводити пошукові роботи у трьох напрямках.

Сьогодні, 28 лютого, о 11:30 одна із груп ясінянских гірських рятувальників знайшла заблукалих мешканців столиці в районі полонини Урда. Кияни знаходилися в будиночку вівчарів й чекали на допомогу. Стан здоров'я пари задовільний. Жодної медичної допомоги вони не потребують.

Наразі працівники ДСНС супроводжують їх до турбази в смт Ясіня.






У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp