Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Офіційно партнери не припинили фінансування розбудови пунктів пропуску на Закарпатті, – Миколи Ясевича

22 лютого 2018 р., 13:10

У ході 10-ї сесії сьомого скликання Закарпатської облради було заслухано звіт в.о. заступника начальника Закарарпатської митниці ДФС Миколи Ясевича

 Найгостріше стояло питання щодо припинення фінансування європейськими партнерами проектів розбудови пунктів пропуску з країнами ЄС у межах Закарпатської області. Цю тезу представник митниці заперечив, наголосивши, що офіційно таке рішення не приймалося, а подальше фінансування відбуватиметься за державний кошт України.

«Насправді це не так, адже офіційного рішення ще немає... Наразі оголошено тендер по КПП «Ужгород», цього місяця оголосять по «Лужанці». Фінансування відбуватиметься з джерел державного бюджету. Станом на сьогодні митницею подано заявку, і ми очікуємо отримання коштів у сумі 260 мільйонів гривень на розбудову «Лужанки» та «Ужгорода», встановлення системи відеоспостереження на «Тисі», встановлення вагового комплексу митного поста «Ужгород»… Також плануються проектні роботи на інших пунктах пропуску. Це більше 100 заходів на суму понад 360 мійльонів гривень…», – розповів Микола Ясевич.

Коментарі щодо озвученої проблеми з боку голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля були досить категоричними. Підтримали тон діалогу і обласні депутати. Були озвучені пропозиції щодо втручання у розслідування справи правоохоронних органів та звільнення окремих співробітників митниці, що були безпосередньо залучені до реалізації інфраструктурних об'єктівт за кошти ЄС.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp