Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатка знялася у відомому серіалі (ФОТО)

17 лютого 2018 р., 11:02

Олена Курта — українська актриса. В серіалі «Школа» грає роль безпринципного завуча «Дарину Петрівну»

Про це повідомив у себе на сторінці у мережі "Фейсбук"Федір Шандор:

"Народилася в Ужгороді. Вивчала «акторську майстерність для кіно» в школі Михайла Кострова, де також навчався Микита Вакулюк, який грає вчителя англійської Алекса. Правда, вчилися актори в різний час.Також навчалася в Національній академії державного управління при Президентові України, вивчала державне управління. Зараз проживає в Києві.

Т/с “Школа”
Мелодрама
Україна, 2018
Режисер: Уманець Сергій, Толкуншкін Сергій, Литвиненко Ірина
У ролях: Силенко Яніна, Вакулюк Микита, Курта Олена, Тихомиров Анатолій, Лукьянов Роман, Кудашова Ірина, Василенко Єлизавета, Петренко Олександр, Осадчук Богдан, Виговський Олег, Трінчер Анна, Чернявська Карина та ін.

Школа – серіал про життя школи в невеликому місті. Головна героїня Катерина – успішна бізнес-леді, дочка якої намагається покінчити життя самогубством. В лікарні дізнавшись, що це вже 3-тя спроба п’ятнадцятирічної Ніки себе вбити , Катя усвідомлює, що зовсім нічого не знає про життя своєї дитини. Аби не допустити нової спроби суїциду і налагодити стосунки із дочкою, героїня влаштовується вчителькою економіки до школи, куди переводить і Вероніку. Випадково жінка знайомиться із сином директора нової школи , успішним адвокатом у минулому. Він теж під впливом обставин змушений піти працювати вчителем англійської . Разом вони намагаються змінити звичну систему освіти, зацікавити учнів, а не вчити для галочки. У нових для себя обставинах, вони стикаються із різними типовими для школи викликами – хамством учнів, хабарництвом вчителів, нахабними батьками, інтригами коллег. А найголовніше – своїм непростим минулим , яке наздоганяє їх в самий непідходящий момент."


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp