Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді відбувся традиційний Міжнародний хокейний турнір (ФОТО)

5 лютого 2018 р., 10:00

Уже традиційний Міжнародний хокейний турнір «3rd FRIENDSHIP CUP UZHGOROD 2018» офіційно відкрили сьогодні в Ужгороді на льодовій арені Ice Land.

Привітали учасників турніру Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, голова Федерації хокею Закарпаття Василь Ябрик, начальник відділу фізичної культури і спорту управління молоді та спорту ОДА Олег Муртазін, ветеран закарпатського хокею Ігор Русанов. У цьогорічних змаганнях беруть участь 6 команд: збірна області «Закарпатські ведмеді» та 5 команд зі Словаччини: HK Sobrance, Sršne Kosice, MHK Snina, Dream Team Kosice та PORSCHE Bratislava. 

{g}

Дощ, який не припиняється з самого ранку, не завадив грі справжніх чоловіків, на льодовій арені не бракувало емоцій, підтримати улюблені команди прийшли і віддані вболівальники. 

З самого ранкуз лютого відбувся груповий етап, а 4 лютого пройшли вже фінальні матчі. О 15.30 завтра відбудеться й урочисте нагородження переможців та учасників турніру. Турнір, організований Федерацією хокею Закарпаття, проходить за підтримки Закарпатської облдержадміністрації та Ужгородської міської ради.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp