Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Держслужба з надзвичайних ситуацій класифікувала грудневий паводок, як НС регіонального рівня

2 лютого 2018 р., 13:35

Таким чином зроблений ще один крок для виділення області компенсації збитків від негоди з резервного фонду державного бюджету

У п’ятницю (2.02.) Державна служба України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) схвалила експертний висновок про рівень надзвичайної ситуації, що склалася на Закарпатті в грудні минулого року. 

Нагадаємо, що 15-17 грудня внаслідок паводка в області постраждали 14 територіально-адміністративних одиниць, у тому числі було підтоплено 67 населених пунктів, 1132 дворогосподарств, 156 будинків, а також пошкоджені берегоукріплення, водозахисні дамби, гідротехнічні споруди тощо. Загальний обсяг збитків від негоди перевищив 86 мільйонів гривень.

– Експертна комісія ДСНС класифікувала грудневий паводок як надзвичайну ситуацію природного характеру регіонального рівня, – повідомляє Геннадій Москаль. – Таким чином зроблено ще один крок для виділення області компенсації збитків від негоди з резервного фонду державного бюджету. Висновок ДСНС буде направлено в Мінрегіонбуд, який підготує свій експертний висновок, після чого Мінекономіки готуватиме розпорядження Кабміну про виділення Закарпаттю коштів.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp