Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сутички під Жовтневим палацом: у поліції уточнили кількість потерпілих правоохоронців

18 грудня 2017 р., 13:08

Силовики перебувають у лікарні із отруєнням невідомою речовиною, у декого також забої тіла

Під час сутичок під Жовтневим палацом в неділю, 17 грудня, потерпіли 32 правоохоронці. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в місті Києві.

«При спробі потрапити у будівлю Жовтневого палацу учасники акції влаштували сутичку із правоохоронцями. Під час штовханини вони почали застосовувати невідомий газ дратівливої дії, кидали петарди та пляшки з водою. Окрім того, у деяких військовослужбовців відібрали спецзасоби. При цьому постраждало 15 нацгвардійців та 17 поліцейських: вони перебувають у лікарні із отруєнням невідомою речовиною, у декого також забої тіла», - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що за фактами подій біля Жовтневого палацу слідчі розпочали три кримінальні провадження: за ст. 15 ст. 341 (Замах на захоплення державних або громадських будівель чи споруд), ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ст. 343 (Втручання в діяльність працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у Києві в неділю, 17 грудня, сталися сутички між учасниками так званого "Маршу за імпічмент" та правоохоронцями біля Жовтневого палацу. Червоний Хрест повідомив про постраждалих.

Раніше повідомлялося, що аоліція відкрила два кримінальні провадження за фактом сутичок між мітингарями і правоохоронцями біля будівлі Жовтневого палацу.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp