Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

П’яна закарпатка за кермом двічі попалася поліцейським

8 грудня 2017 р., 14:25

Жінка позбавлена судом права керування

Учора, 7 грудня, ввечері в селі Клячаново Мукачівського району працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «VolkswagenJеttа» іноземної реєстрації, на якому був пошкоджений правий бік, а під час руху раптово піднявся капот.

Правоохоронці зупинились, аби допомогти водію. За кермом іномарки перебувала жителька Мукачева з ознаками алкогольного сп’яніння. Жінка-водій зізналась, що вживала алкогольні напої, але від медосвідчення відмовилася. В присутності свідків на неї склали відповідний адмінпротокол.

Порушниця вже вдруге за цей рік попадається за керування автомобілем в стані алкогольного сп’яніння і позбавлена судом права керування транспортними засобами.

Складений на правопорушницю черговий адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння (ст.130 КУпАП) буде направлено в суд для прийняття відповідного рішення.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp