Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Заступника начальника Тячівської поліції затримали під час отримання хабаря

15 жовтня 2017 р., 16:08

Прокуратура спільно з СБУ провели спецоперацію

На Закарпатті відбулась спецоперація, під час якої на хабарі було затримано заступника начальника Тячівського відділу поліції. Спецоперація організована силами прокуратури та СБУ.

У рамках кримінального провадження за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч.3 ст.368 ККУ), проведеним комплексом слідчих дій задокументовано злочинну діяльність заступника начальника Тячівського відділу поліції, який вимагав та одержав 500 дол США від місцевого мешканця за сприяння, з використанням свого службового становища, у закритті кримінального провадження стосовно останнього і, відповідно, неприягнення чоловіка до кримінальної відповідальності.

Фігуранта кримінального провадження затримано в порядку ст.208 КПК України. Тривають першочергові слідчі дії, - повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Довідково: за ч.3 ст 368 КК України затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.








Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp