Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Володимир Панов провів зустріч з директором обласного центру зайнятості

13 жовтня 2017 р., 17:26

Серед актуальних проблем бізнесу

Які були озвучені нещодавно у ході зустрічі за участі найбільш впливових керівників підприємств краю, є проблеми пошуку персоналу та неефективності служб у сфері працевлаштування.

Для відпрацювання механізмів вирішення цієї нагальної для бізнесу проблеми зустрілися Голова Обласного об'єднання організацій роботодавців "Закарпаття" Володимир Панов та директор Закарпатського обласного центру зайнятості Юрій Фущич.

Голова закарпатських роботодавців наголосив на проблемах у сфері забезпеченості кадрами функціонуючих підприємств регіону. Резюмуючи думки найбільших закарпатських роботодавців, він заявив, що існуюча система служб зайнятості є неефективною та потребує кардинальних змін.

У свою чергу Юрій Фущич заявив, що знайомий з даною проблематикою та запевнив у тому, що на регіональному рівні Обласний центр зайнятості, у межах наданих йому повноважень, докладає максимум зусиль для її вирішення.

В рамках зустрічі керівники домовились винести проблеми кадрового забезпечення на загальнодержавний рівень з метою вироблення якісно нових підходів у роботі всієї системи Державної служби зайнятості України.

За результатами зустрічі будуть розроблені механізми подальшої співпраці ОООРЗ та ЗОЦЗ з метою збереження кадрового потенціалу в регіоні та забезпечення підприємств краю кваліфікованими спеціалістами.





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp