Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Від Трампа пішов ще один радник

26 серпня 2017 р., 20:32

46-річний Себастіан Горка консультував президента Трампа з питань безпеки.

Президент США Дональд Трамп розлучився ще з одним спірним радником: 46-річний Себастіан Горка, який консультував президента з питань безпеки, більше не працює в Білому домі. Про це повідомила адміністрація у Вашингтоні.

Білий дім спростував повідомлення про те, що Горка пішов добровільно. "Себастіан Горка не подавав прохання про відставку", - підкреслюється в повідомленні адміністрації США.Себастіан Горка - британець угорського походження - прийняв громадянство США лише кілька років тому. Його часто критикували за контакти із правоекстремістськими угрупованнями.На телебаченні Себастіан Гірка переконано захищав політику Трампа. Він часто висловлювався на тему боротьби з тероризмом, хоча, за словами критиків, не має ніякого досвіду в цій сфері.Раніше своїх посад позбувся цілий ряд членів найближчого оточення Трампа, зокрема прес-секретар президента США Шон Спайсер, директор із комунікацій Ентоні Скарамуччі і глава апарату Білого дому Райнс Прібус.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp