Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві не розминулися автівки (ВІДЕО)

6 липня 2014 р., 11:05

На щастя, серйозно ніхто не постраждав.

 

В суботу зранку, на вулиці Івана Франка, поблизу обласної дитячої лікарні трапилась ДТП за участі двох іномарок. В результаті одна з них перекинулась, іншу влетіла в огорожу. На щастя, ніхто серйозно не постраждав.

Близько 9-ої години ранку, неподалік дитячої лікарні, зіштовхнулися дві іномарки Фольксваген, які рухались на зустріч. Водій позашляховика втратив керування і його автівку кинуло на смугу зустрічного руху прямісінько на «Golf» в якому крім водія, були ще й дружина з маленькою дитиною.

На щастя, в ДТП ніхто серйозних травм не отримав. За попередньою інформацією жінку доправили в лікарню для обстеження верхніх кінцівок. Дитині діагностували струс мозку. Чоловік зазнав забоїв голови. Коментувати будь-що відмовився. Щодо водія позашляховки, у нього пошкоджена рука. Він і розповів як все було. Співробітники міліції, що прибули на місце дорожньо-транспортної пригоди одразу відкинули перевищення швидкості, а неподалік місця аварії знайшли деталь ходової. Рух на ділянці дороги, де трапилась ДТП, був паралізований 5 годин. Щоб перевернути двотонний поза шляховик довелося викликати кран. Водій автівки, що перекинулася, визнав свою вину в ДТП і готовий компенсувати матеріальні збитки.

М-студіо



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp