Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У США сотні мігрантів, які вийшли на акцію протесту, були звільнені з роботи

20 лютого 2017 р., 18:50

Акція повинна була показати американській владі і президенту Трампу важливість мігрантів для Америки

Більше сотні жителів США, які 16 лютого не вийшли на роботу, вважаючи за краще прийняти участь в акціях протесту під загальною назвою "День без мігранта", у п'ятницю були звільнені. Про це повідомляє CNBC

Як повідомляється, деякі установи, наприклад, ресторани, дозволили своїм співробітникам не з'явитися на роботу в "День без мігрантів". Але не всі роботодавці дозволили пропустити робочий день і в підсумку вирішили звільнити порушників.

Зокрема, видання наводить коментар компанії з виробництва лакофарбових матеріалів, деякі співробітники якої попередили про намір не прийти на роботу в четвер, 16 лютого, але дозволу не отримали. У підсумку вони були звільнені, але, підкреслюють в фірмі, не за участь в будь-яких мітингах і демонстраціях, а в зв'язку з невиходом на роботу.

Акція "День без мігрантів" повинна була показати американській владі і президенту Дональду Трампу важливість мігрантів для США. Трамп обіцяв посилити боротьбу з незаконною міграцією і побудувати стіну на кордоні з Мексикою.

Нагадаємо, указ про заборону на в'їзд у країну громадянам семи мусульманських країн Трамп підписав 27 січня. При цьому мери декількох американських міст заявили, що не підкорятимуться цьому розпорядженню президента США Дональда Трампа.

Управління ООН у справах біженців та Міжнародна організація з міграції закликали адміністрацію президента США Дональда Трампа продовжувати надавати притулок біженцям.

Американські правозахисники звернулися до суду у зв’язку з указом президента США Дональда Трампа, що забороняє в’їзд громадянам семи країн.

Згодо Федеральний суд в Сіетлі (штат Вашингтон) призупинив дію указу президента США Дональда Трампа, в якому той розпорядився припинити прийом біженців та видачу віз громадянам семи держав, населених переважно мусульманами.

Дію указу призупинено по всій країні доти, доки не буде розглянуто позов, поданий в цей суд місцевою прокуратурою. У позовній заяві вимагається визнати основні положення указу неконституційними й скасувати його.
Інтерфакс-Україна

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp