Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття буде фестивалити

9 лютого 2017 р., 10:20

Ції суботи

11 лютоого.

На Закарпатті цієї суботи відбудеться один із найсмачніших фестивалів краю – міжнародний конкурс професійних м’ясників, який пропагує фермерство.
Гентеші (саме так називають угорською різників свиней) зберуться у селі Геча Брегівського району 11 лютого та запрошують всіх долучитися до приготування та вживання страв зі свинини (уг. діснотор) .
М’ясників із закарпатських сіл та з-за кордону представлятимуть свою майстерність з самого ранку – збір команд розпочнеться о 7 годині. Гостей тим часом пригощатимуть гарячим вином, палинкою та закускою.
Після обробки м’яса десятки смачних апетитних страв команди варитимуть смажитимуть і тушкуватимуть на відкритому вогні. Кулінари протягом дня готуватимуть традиційні закарпатські страви зі свинини та змагатимуться за звання найкращого.
Переможців визначать у категоріях: «Найкраща гурка», «Найкраща капуста з м’ясом», «Найкраща ковбаса». Водночас приготовленим частуватимуть гостей фестивалю. На відвідувачів чекають шкварки, гурки, ковбаси, шинка, бограч.
На сцені фестивалю опівдні розпочнеться концертна програма за участі самобутніх творчих колективів з усієї області. Офіційне відкриття о 13.00.
Прес-центр ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp