Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Посол Великої Британії в ЄС несподівано і різко подав у відставку

3 січня 2017 р., 16:01

Причини звільнення не уточнюються

Посол Великої Британії в Євросоюзі Іван Роджерс несподівано і різко подав у відставку за кілька місяців до того, як прем'єр-міністр країни Тереза ​​Мей почне переговори з блоком щодо Brexit, пише Financial Times.

Роджерс повідомив про добровільне звільнення своїм колегам у вівторок, 3 січня. Причини звільнення не уточнюються.

Раніше Мей заявляла про намір почати формальні переговори про вихід країни з ЄС до кінця березня 2017 року. Вона також пообіцяла, що під час переговорів по Brexit врахує інтереси всіх жителів Британії.

Багато політиків з двох головних партій Великої Британії висловили розчарування у зв'язку з відставкою Роджерса. Вони підкреслили, що досвід посла і його відмінне розуміння механізмів функціонування ЄС, знадобилися б під час офіційних переговорів щодо Brexit.

Разом з тим найбільш активні прихильники Brexit сприйняли відставку Роджерса з оптимізмом. Посол був відомий своїми проєвропейськими поглядами і заявляв, що процедура виходу може зайняти десятиліття.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp