Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська філармонія запрошує на закриття фестивалю органної музики

29 вересня 2016 р., 17:35

Шанувальники високого мистецтва мали змогу відвідати будь-який із концертів у рамках VIII Міжнародного молодіжного фестивалю органної музики ім.Наталії Висіч, що традиційно проходить восени у Закарпатській обласній філармонії.

За цей час у кращій акустичній залі нашого краю виступили відомі місцеві музиканти, а також гості з Києва, Одеси, Словаччини, Угорщини та Німеччини. До окремих концертних програм долучилися камерний та духовий оркестри Закарпатської обласної філармонії. 


А завершальним акордом фестивалю стане концерт солістки Закарпатської обласної філармонії, лауреата міжнародних конкурсів Катерини ГАЖО (орган) та симфонічного оркестру філармонії (диригент – заслужена артистка України Вікторія СВАЛЯВЧИК-ЦАНЬКО), який відбудеться 2 жовтня (у неділю) о 17.00. У програмі – твори відомого італійського композитора та органіста Марко Енріко Боссі. Сольні партії виконають Оксана ГРИНЕВИЧ (флейта) та Діана ГАВАТА (віолончель). Ведуча – музикознавець Наталія ПІЦУР.

Долучайтеся до музично-фестивального життя краю!

Підготувала Таїсія Грись


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp