Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Виноградові молодик накинувся на капітана поліції

8 вересня 2016 р., 13:39

Тепер йому "світить" кримінальна відповідальність

А на початку всієї історії він був жертвою.

Учора близько півдругої години ночі на тел.102 надійшло повідомлення від жителя м.Виноградова. Заявник повідомив про те, що на нього напали шестеро невідомих, відібрали від нього мотоцикл і вимагають викуп.

Як з’ясували поліцейські, 24-річний житель м.Виноградова повертався вночі додому на незареєстрованому мопеді «Ямаха». Дорогою водій наїхав на п’яну компанію хлопців, які йшли вулицею. Мопед зачепив одного з них. Ті стали «розбиратися» з водієм: побили його та відібрали мопед. Сказали, що віддадуть, якщо заплатить викуп…

Справою зайнялись правоохоронці. Крадений мопед знайшли в дворі одного з хлопців із цієї компанії. Зате інший молодик – той, якого травмував мотоцикліст, заробив собі нову проблему. Коли до нього прийшла поліція, він схопив металевий напильник і кинувся на оперативника карного розшуку.

29-річний капітан поліції отримав забійні рани чола та плеча й звернувся за меддопомогою в лікарню. А на його кривдника очікує кримінальна відповідальність за напад на правоохоронця, - повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Обставини нічної пригоди у Виноградові з’ясовують слідчі.









Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp