Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Питання закарпатських угорців таки розглянуть у Європарламенті

31 травня 2014 р., 16:05

Адже до парламенту за підсумками виборів, що відбулись 25 травня, депутатом вищого законодавчого органу обрана дослідниця з питань співіснування українців і угорців в Україні, викладач закарпатського інституту Андрея Бочкор.

Викладачка Закарпатського угорського інституту ім.Ференца Ракоці II Андреа Бочкор за результатами виборів в Угорщині обрано депутатом Європарламенту. 

Закарпатка Андреа Бочкор обрана у вищий законодавчий орган Євросоюзу за списком правлячої угорської коаліції Фідес - Християнсько-демократична народна партія. 

«Важливо представляти європейським політикам справу і прагнення угорців Закарпаття, особливо враховуючи нинішній важке становище в Україні. Водночас вважаю першочерговим, щоб вибори в Україні принесли політичну стабільність і забезпечили її рух напуті в Європу», - сказала новообраний депутат ЄП. 

35-річна Адреа Бочкор володіє угорською, англійською та російською мовами. Крім викладацької роботи, вона займається дослідженнями з питань співіснування українців і угорців в Україні.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp