Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Фото з місця жахливої аварії на Воловеччині

6 серпня 2016 р., 18:09

Тіло жертви та потерпілого довелось витягувати рятувальникам

4 серпня о 14:24 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття повідомили про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася на автошляху Київ–Чоп, 718 км (Абранський перевал), за участю вантажного автомобіля «Рено» та мікроавтобуса «Форд».

Для ліквідації наслідків ДТП, на місце події прибуло відділення державного пожежно-рятувального поста с. Нижні Ворота Воловецького району. Вони з’ясували, що 31-річна пасажирка вантажного мікроавтобуса, від отриманих внаслідок аварії травм, померла на місці, а 35-річний водій травмувався. Обидва потерпілі мешканці м. Львів.

{g}

За допомогою гідравлічного обладнання, рятувальники витягли з понівеченої машини та передали медикам «швидкої» керманича «Форда». Його було госпіталізовано у Воловецьку центральну районну лікарню. Далі бійці ДСНС деблокували тіло загиблої, яку затисло в кабіні транспортного засобу, повідомляє У ДСНС України в Закарпатській області.

Детальні обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюють правоохоронні органи.

Нагадаємо, що керманича вантажівки взяли під варту.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp