Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Обрання Порошенка може поставити крапку на губернаторстві Лунченка

27 травня 2014 р., 12:50

Діючий губернатор Закарпаття можливо покине своє крісло, адже його кандидатура може не задовільнити новообраного Президента. А всі шанси очолити Закарпаття має Іван Балога.

Більш ніж упевнена перемога Петра Порошенка на президентських виборах автоматично призведе до ротації губернаторів, призначених після перемоги Майдану.

Кому з голів обласних державних адміністрацій вдасться зберегти свої посади при новому президенті, а кому вже варто пакувати валізи?..

Квотний принцип призначення голів ОДА вже найближчим часом буде скасовано. Очевидно, що головними постраждалими стануть ті губернатори, які прийшли у виконавчу владу під патронатом «Свободи» і «Батьківщини».

Мало шансів зберегти свою посаду у губернатора Закарпаття Валерія Лунченко. Проблема полягає у тому, що зараз в області ведеться кулуарна боротьба між нинішнім губернатором і сірим кардиналом цього регіону Віктором Балогою. Останній планує поставити на посаду губернатора свою людину і нишком ставить палиці в колеса. Зокрема, здійснюються спроби натиснути на Лунченко за допомогою облради. Враховуючи, що Балога на президентських виборах став довіреною особою Порошенко, у нього є всі шанси зробити губернатором свою людину.

За матеріалами Еспресо.TV



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp