Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті пенсіонерку жорстоко пограбували

22 травня 2014 р., 12:19

Непроханий "гість" вдерся через вікно...

Серед ночі злочинець зухвало пограбував пенсіонерку та втік в сусідню область. 72-річна бабуся звернулася до правоохоронців та повідомила, що близько 01.00 години хтось постукав у вікно з наказом відчинити. Жінка почала проганяти непрошеного гостя, та той видавивши віконну раму, заліз в будинок. Коли перелякана пенсіонерка схопила мобільний телефон, щоб когось повідомити грабіжник наніс їй декілька ударів вирвав телефон і втік. 

Проводячи оперативно - розшукові заходи, правоохоронці встановили особу злочинця. Ним виявився неодноразово засуджений 50-річний мешканець Івано-Франківської області. - Працівники карного розшуку знайшли грабіжника за місцем його проживання в Івано-Франківській області. 

Наразі підозрюваний затриманий, за фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.186 (Грабіж, поєднаний з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. За пограбування пенсіонерки зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років, - прокоментував очільник Рахівського райвідділу міліції Геннадій Чайковський. 
Інформація Рахівського РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp