Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Лівий" ліс зловмисник не довіз

31 березня 2016 р., 15:38

Бо його зупинили полісмени.

Житель Вінницької області віз із Арданова 5 кубометрів колотого каменю, а рахівчанин віз 26 кубометрів бука без відповідних документів. «Ліві» вантажі з бутовим каменем та деревиною зупинили закарпатські поліцейські 30 березня на Рахівщині й поблизу Мукачева.

 На автодорозі Мукачево-Рогатин поблизу села В.Коропець правоохоронці спинили вантажівку «Хюндай», яка перевозила 5 кубометрів колотого каменю. 55-річний водій, житель Вінницької області, надав документи, згідно з якими мав би везти товар із Мукачева до Луцька, проте рухався в протилежному напрямку... Як з’ясувалося, насправді камінь везли з села Арданово Іршавського району, де знаходиться кар’єр. Чому в супровідних документах були вказані неправильні дані, водій пояснити не зміг. 

Машину затримано на спецмайданчик Мукачівської поліції. Того ж вечора на стаціонарному посту поліції «Лазещина» в Рахівському районі зупинили вантажний автомобіль «Мерседес» із причепом. 43-річний житель с.Кваси Рахівського району перевозив у ньому 26 кубометрів кругляка бука без відповідних документів. Зі слів водія, ліс він віз з Івано-Франківської області в с.Тересва Тячівського району, але назви самого підприємства не пам’ятає… Як і в попередньому випадку, автомобіль затримано для з’ясування обставин справи. 
Відділ комунікації ГУНП Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp