Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Фотофакт: Мукачівський прикордонник отримав хабар

24 березня 2016 р., 15:50

5 сотень гривень

Сьогодні в пункті пропуску «Солотвино», що на кордоні з Румунією прикордонниками було зафіксовано та припинено спробу дачі хабара.

Громадянин Румунії, прямуючи на виїзд з України спробув дати кошти у розмірі 500 гривень співробітниці державної прикордонної служби. У такий спосіб румун намагалися «вирішити» питання за безперешкодне перетинання кордону та не притягнення його до адміністративної відповідальності в зв’язку з перевищенням терміну перебування на території України. Про факт пропонування неправомірної вигоди було проінформовано компетентні органи. Наразі правопорушника передано співробітникам поліції, - повідомляє прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

Керівництво Мукачівського прикордонного загону звертається до усіх учасників руху не порушувати чинного законодавства України та не намагатися втягнути у протиправну діяльність співробітників Державної прикордонної служби, пропонуючи хабарі за прийняття неправомірних рішень.
























Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp