Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До уваги закарпатців, що реалізують пальне

5 березня 2016 р., 10:27

Вам необхідно зареєструватись у податковій як платникам акцизу

До уваги суб'єктів господарювання, які здійснюють реалізацію пального! ДПІ у м.Ужгороді нагадує платникам, що з 1 березня 2016 року запроваджується система електронного адміністрування реаліза¬ції пального. Тому до початку його реалізації необхідно пода¬ти заяву про реєстрацію платника акцизного податку з реалізації пального за формою J(F) 1310301.

Заяву подають за основним місцем обліку і виключно в електронному вигляді (із застосуванням електронного цифрового підпису відповідальних осіб).

Її можна направити через особистий кабінет електрон¬ного сервісу "Електронний кабінет платника" (оновлена версія). Вхід до нього за адресою: саЬіпеt.sts.gоv.uа або через офіційний веб-портал ДФСУ Як варіант платник може на власний розсуд обрати будь-яке програмне забезпечення, яке формує вихідний файл відповідно до затвердженого формату (стандарту).

На підтвердження отримання Заяви фіскальний орган надіш¬ле платникові першу квитан¬цію. А після автоматичної обробки Заяви не пізніше наступного робочого дня — другу квитанцію. В ній, зокрема, зазначають інформацію про реєстрацію особи платником податку шляхом включення її до Реєстру платників акцизного податку з реалізації пального.

Про відкриття електронного рахунку орган ДФС повинен надіслати платнику відповідне повідомлення не пізніше операційного дня, що настає за днем його відкриття.

ДПІ у м.Ужгороді

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp