Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді презентують фільм "Музика тиші" (Трейлер)

19 лютого 2016 р., 10:12

Довгоочікуваня прем’єра відбудеться наступного тижня

Режисер Богдан Козачук працював над ним декілька років і постійно відкладав прем’єру, - Вівсянка.

“Любі друзі перед офіційною частиною хотів б звернутись до вас і розповісти маленьку історію. Колись давно ще будучи підлітком мені прийшла в голову ідея однієї історії. Але я – зовсім зелений і недосвідчений «кінематографіст» (якщо можна так сказати) не бачив ніякої змоги хоч якось екранізувати цей проект. Проте згодом доля звела мене з купою неймовірних людей , які змінили моє життя, та життя проекту назавжди.

Разом ми спочатку пробували зробити це як експеримент але відчувши потенціал ми почали піднімати планку і старалися довести цей проект до кращого рівня. З 2010-по 2013 рік проходили основні зйомки. Після виходу трейлеру я був приємно вражений відгуками що змусило мене видавлювати з фільму ще більше. Багато хто з вас постійно цікавився прем’єрою, та де можна подивитись сам фільм. Це питали як і друзі так і зовсім незнайомі мені люди.

{g}

Після такого для мене ажіотажу я намагався вдосконалювати проект ще більше і навіть перезнімати деякі сцени. На звичну відповідь «скоро» я все дальше і довше розтягував завершення фільму. Прокляття ідеаліста в тому що ти ніколи по суті не завершиш почате, ти можеш змиритися або продовжувати відтягувати і повертатись до роботи все знову і знову. Після всього цього часу і навіть досі на прохання всіх вас, прийшов час завершити цю подорож”, – розповів сам автор фільму.

Прем’єра довгоочікуваного короткометражного фільму «Музика тиші» відбудеться 25 лютого о 19:00 у галереї «Ілько».

Вартість квитка: 20 грн

Новий трейлер




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp