Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Берегово" та "Батьово" поборються за першість

10 травня 2014 р., 14:03

Уже завтра.

У третьому турі чемпіонату району з футболу до нашої команди завітає ФК «Батьово».

Берегівчанам в завтрашньому грі потрібно брати три очки, адже паралельно буде відбуватися матч у Яношах, де лідер чемпіонату поміряється силами з «Артосом» із Гаті. Для нашої команди це шанс вийти на першу сходинку у разі втрати очок «Яношів», або ж збільшити очковий запас над одним з конкурентів «Артосу».
За два тури ФК «Берегово» здобуло дві перемоги з різницею м’ячів – 6:3. Домашня перемога над ФК«Артосом» — 4:3, та виїздна проти ФК«Попово» — 2:0. Бомбардирами в команді стали – Гейзо Пал – 2, Алекс Деяк –2 та Микола Міщенко – 2.
ФК «Батьово» провів також дві гри і перебуває на п’ятій сходинці. В активі команди дві нічиї. В першому турі ФК «Батьово» зіграв у нічию з ФК «Попово» на виїзді – 1:1. Далі результативна нічия проти ФК«М. Бийгань» —3:3.

Отож завтра,11 травня, на стадіоні «Дружба» відбудеться матч 3-туру ФК«Берегово» — ФК «Батьово».

Початок: юнаки: 15:30, дорослі: 17:00

Орієнтувальний склад ФК «Берегово» на матч з ФК «Батьово»:
Навряд головний тренер Людвіг Тар замахнеться на кардинальні зміни у складі. Лінію воріт скоріш за все займе Валентин Гецко, який відбув своє покарання. З ліва у захисті вийде Михайло Лобацевич, два центральні Іван Сливка та Іштван Шаркезі, а от зліва я надам перевагу Юлію Мікецу, який в минулому турі поміняв Йосипа Улинця.
З ліва у півзахисті зіграє Юрій Сегляник, центральну зону закриють Костянтин Бондарс та Ференц Фодор. З права свою звичну позицію займе Микола Міщенко.
У нападі вийдуть Алекс Деяк та Гейзо Пал.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp