Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті за 500 метрів до кордону затримали групу нелегалів з Афганістану (Відео)

11 лютого 2016 р., 20:04

Подались на пошуки щастя

Вчора на Закарпатті майже опівночі прикордонники Мукачівського загону виявили групу невідомих осіб. Їх помітили на ділянці відділу «Велика Паладь» за допомогою технічних засобів, які використовуються в охороні кордону.

На місце відразу виїхала група реагування, аби не допустити незаконного перетину держрубежу. Невдовзі прикордонники спинили 5 невідомих, серед яких був один чоловік, дві жінки та двоє неповнолітніх. До кордону вони не дійшли 500 метрів. Документів при собі дані громадяни не мали, проте назвалися громадянами Афганістану. З їх слів вони планували потрапити в країни ЄС для покращення своїх умов проживання.

По цьому факту прикордонники поінформували суміжну сторону та взаємодіючі органи. Також було перевірено ділянку кордону, однак слідів інших порушників виявлено не було.

В даний час з’ясовуються всі обставини незаконної подорожі афганців та триває оперативний пошук осіб, які допомагали їм в «мандрівці».



Державна прикордонна служба України

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp