Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Україні подешевшав бензин

16 січня 2016 р., 19:12

На фоні стрімкого зниження цін на нафту

Сьогодні, 16 січня, деякі автозаправні станції в Україні почали знижувати ціни на бензин і дизельне паливо. Про це свідчать результати моніторингу, повідомили у Міністерстві енергетики та вугільної промисловості України.

"Зокрема автозаправки "Укрнафта", "Сентоза", "Авіас", "Мавекс", ANP, "Маршал" знизили ціну на бензин на 50 копійок і ціну на дизельне паливо на 1 грн 50 копійок. Заправки UPG знизили ціну бензину на 50 копійок, дизельного палива на 75 копійок", - йдеться в повідомленні.

Також в Міненерго зазначили, що є також передумови аби й інші трейдери в найближчі кілька днів приєдналися до тенденції зниження цін. Причина падіння цін - це реакція на здешевлення нафти. Зазначимо, раніше прогнозувалося, що ціни на світлі нафтопродукти повинні відреагувати на падіння нафти протягом двох тижнів.

Ціна на нафту 14 січня впала нижче 30 доларів за барель. Правда, на позначці 29 доларів і 95 центів трималась недовго - і по завершенні торгів знову перевищила 30 доларів. Востаннє чорне золото так знецінювалося у 2004 році. Нафта почала стрімко дешевшати у грудні. Аналітики кажуть - через надлишкове виробництво і слабкий попит.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp