Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Держдумі лунають заклики про введення військ в Україну

3 травня 2014 р., 13:28

Голова партії "Справедливая Россия", керівник однойменної фракції у Держдумі РФ Сергій Міронов заявив, що Росія має ввести війська в Україну, щоб "захистити наших братів".

Про це Миронов, використовуючи щодо проукраїнських активістів та патріотів такі епітети, як "фашисти", "гади" та "бандерівці" заявив у своєму Твіттері.

Пряма мова:

"Фашистскую гадину надо давить в собственном гнезде! Надо вводить войска - защитить наших братьев и остановить бандеровцев - фашистов!"

Така заява Міронова пролунала у відповідь на провокації в Одесі, які відбулися напередодні: сепаратисти, дії яких координувалися диверсійними групами з РФ, напали на проукраїнську ходу з використанням вогнепальної зброї, каміння, ланцюгів, коктейлів Молотова, бит.

Внаслідок сутичок до лікарень Одеси по допомогу звернулися більше 200 людей, постраждалі є з обох боків, у т.ч. - міліція. 160 найбільш активних учасників заворушень були затримані, за фактом відкрито 10 кримінальних проваджень. За даними МВС, загинуло внаслідок боїв 46 людей, усі опізнані - місцеві мешканці (Одеська обл.).

Українська правда


степа 04.05.2014 07:11 IP: 110.215.77.217
Вадим, не хабарныкив а взяточников и корупционеров. А так требования не плохие.
гнат 04.05.2014 07:08 IP: 110.215.77.217
Эти твари идут бить свой народ с оружием, безоружные люди вынуждены просить помощи у Путина. Нацисти не пройдут и каждый за своё содияние ответит, Тягныбок и Турчинов будут первыми.
vadim 04.05.2014 00:15 IP: 141.115.115.37
Повідомити про всіх хабарників можна тут vk.com/habaramnet http://habaram.net Шановні громадяни України! Скажемо «Стоп Корупції та Несправедливості» Напишіть та надайте дані про чиновника-корупціонера чи будь - який інший факт порушення прав людини у Вашому рідному селі чи місті, об'єднуйтесь заради досягнення спільної мети-справедливої, прозорої, демократичної країни. Ти - громадянин України, Ти гідний чесного та демократичного суспільства, яке на даний час знаходиться в жахливому корумпованому стані, лише об'єднавшись суспільство зможе гідно протистояти корумпованим органам влади, які зі своєї сторони повинні сприяти розвитку суспільства, а чиновники - корупціонери діють виключно в своїх власних інтересах. Якщо, ТИ не байдужий до майбутнього своєї країни і бажаєш захищати свої інтереси та інтереси своїх близьких: Винеси на загальне обговорення корупційну діяльність свого населеного пункту! Ссылка www.habaram.net

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp