Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські депутати сформували постійні комісії

8 грудня 2015 р., 19:38

Сьогодні працювали плідно...

Про це на своїй сторінці у мережі "Фейсбук"повідомив Денис Ман:

Обласна рада перейшла в робочий режим. Наразі завершено формування постійних комісій, що дуже важливо, адже ціла низка обласних програм припиняють свою роботу, а їм на зміну приходять нові, і адміністрація повинна їх узгодити на профільних комісіях перед поданням в сесійний зал.

Уже сьогодні колеги-депутати з різних депутатських груп подали цілу низку важливих запитів, реагуючи на проблемні питання та фіксуючи виборчі обіцянки. Робота пішла. Наша команда на чолі з головою ради під час попереднього засідання говорила про необхідність консолідувати зусилля депутатів. 

Голосування за депутатські запити як і принцип формування депутатських комісій - яскраве підтвердження тому. Перші голосувалися незалежно від авторства, а другі показали, що ми відмовилися від політичних амбіцій і маючи більшість в залі не претендували на головування в цих комісіях. Голоів комісій отримали навіть ті політичні сили, які не підтримали голосування ні за голову, ні за заступника голови ради. Бо, підкреслюю, наша задача - успішне Закарпаття.
Все буде добре.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp