Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Подробиці інциденту на студентській дільниці в Ужгороді: фотодоказ є, міліція працює (ФОТО)

25 жовтня 2015 р., 11:10

Дівчина, яка проголосувала за Чубірка і сфотографувала бюлетень в кабінці, дає покази правоохоронцям

Під студентським гуртожитком на БАМі – дві міліцейські машини, а в приміщенні – більше десятка правоохоронців. Таку картину кореспондент «Часу Закарпаття» застав на момент приїзду на дільницю, отримавши повідомлення про порушення виборчого законодавства.

Як ми вже повідомляли, сьогодні на студентській виборчій дільниці, що розташована в четвертому гуртожитку, спостерігачі «засікли» дівчину, яка проголосувала за кандидата в мери Володимира Чубірка і сфотографувала бюлетень на мобільний телефон.

Голова ДВК оперативно повідомила правоохоронців і на місце швидко приїхала група міліціонерів на чолі з начальником Ужгородського міськвідділу Романом Стефанишином.

Як ми з’ясували, спостерігачі й голова ДВК зауважили спалах фотокамери у кабінці для голосування, коли там перебувала одна зі студенток. За нашими даними, фото бюлетеню з галочкою навпроти прізвища голови обласної ради, кандидата в мери Володимира Чубірка правоохоронці в телефоні дівчини знайшли. А от чи встигла вона відправити mms – міліція має з’ясувати і повідомити.

Час Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp