Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тенісисти з цілого Закарпаття зібрались у Мукачеві (Фото)

12 жовтня 2015 р., 09:32

Турнір провели вперше за останні 7 років

Вчора, 11 жовтня, в Мукачеві пройшов відкритий міський турнір з настільного тенісу. Змагання пройшли за ініціативи та сприяння ГО "Молодіжні Ініціативи Закарпаття", Ради спортивних товариств міста Мукачева, та відділу у справах сім’ї молоді і спорту Мукачівського міськвиконкому, у спортивному залі Мукачівського Гуманітарно-педагогічного коледжу.

У турнірі прийняли участь 32 спортсмени з різних куточків Закарпаття. Найстаршому гравцю – 61 рік, а наймолодшому – 15. Як розповідали самі гравці, настільний теніс надзвичайно цікавий і популярний вид спорту. Дозволяє розвивати увагу та координацію рухів, а також тримати себе у формі.

В Мукачеві турнір в такому форматі проводився вперше за сім років, проте не дивлячись на це зібрав достойну кількість учасників.

{g}

Призери та переможці отримали медалі, грамоти та грошові премії. Організатори також відзначили найстаршого та наймолодшого учасника, та гравців за найвидовищнішу партію цінними подарунками.

Серед чоловіків трійка переможців виглядає наступним чином:
1 місце – Сіладі Золтан, Виноградово;
2 місце – Михайло Стой, Мукачево;
3 мсце – Віктор Гей, Мукачево.

Жінки розділили між собою сходинки п’єдесталу в такому порядку:
1 місце – Авелесова Світлана, Мукачево;
2 місце – Шитік Віра, Мукачево;
3 місце – Крічфалуші Тетяна, Мукачево.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp