Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородці святкуватимуть День міста з гуртом "Атмасфера"

8 вересня 2015 р., 09:58

Гурт представить свій новий проект "Мантра Дайвінг" як подарунок

26 вересня о 19:00, у суботу, у Phantom Club гурт «AtmAsfera» представить свій новий проект «Мантра Дайвінг», як подарунок до Дня міста Ужгорода. Проект «Мантра Дайвінг» - це інтерактивне музичне дійство, яке вже було представлене у різних містах України, а також на концертних майданчиках Польщі, Німеччини, Норвегії, Казахстану та Литви. Нові композиції, атмасферне звучання, тематичний відеоряд, знайомство з мантрами. Музиканти запрошують вас до свого світу . Тепер н е тільки слухати, а також приймати активну участь та взаємодіяти з ними. Тут кожен може бути собою і може дозволити собі відірватись від земного тяжіння та зануритись у хвилі дивовижних звуків. Територія «Мантра Дайвінг» вільна від алкоголю, нікотину та наркотиків.

Гурт «АтмАсфера» - це яскравий проект у сучасній українській музиці, який грає в стилях world та indie music, у поєднанні зі звуками древніх мантр. Цей гурт є унікальним як за ідеєю, так і за звучанням. Гурт є переможцем та учасником багатьох музичних фестивалів, серед яких Woodstock (Польща), MoldeJazz (Норвегія), GBOB (Англія), Emergenza (Росія), Країна Мрій (Україна), " EUROPA-Fest " (Румунія), MJR (Литва), Foure (Казахстан). Неповторності гурту додає їх ідея-кредо «World music – World Peace».

26 вересня, 19:00 Phantom Club

Ужгород, вул. Капушанська, 156-А

Вхід за доброчинними внесками


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp