Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті поки що на біл-борди вилізли лише Ляшко і Порошенко

21 квітня 2014 р., 17:08

Підсумовуючи «Передвеликодній» період виборчої кампанії на Закарпатті, можна відзначити низьку активністю розміщення агітації на біл-бордах.

Із усіх кандидатів масово розміщена на біл-бордах політична реклама Олега Ляшка. Як уже повідомлялося, вони з’явилися у період після 10 квітня. І, як зафіксували спостерігачі ОПОРИ, – без вихідних даних, що є порушенням норми статті 59 Закону України «Про вибори Президента України».



Втім уже після 15 квітня на агітаційних біл-бордах Ляшка в Ужгороді з’явилася наклейка з необхідною інформацією. Оскільки текст з інформацією про видавництво, замовника та тираж продукції написаний дрібним шрифтом, всім охочим його почитати доведеться підійти впритул до рекламного щита.

Крім того, в Ужгороді з минулого тижня зафіксовано роздачу активістами друкованих буклетів із агітацією про Олега Ляшка.

Перші біл-борди кандидата у Президенти Петра Порошенка на вулицях Ужгорода зафіксовані 18 квітня. Вихідні дані продукції теж надруковані досить дрібно, аби з ними ознайомитися, потрібно близько підійти до біл-борду. 



Протягом останнього тижня на вулицях Ужгорода активісти також роздавали агітаційну газету Порошенка «Жити по-новому».

На головних площах Ужгорода протягом останніх двох тижнів активно працювали агітаційні намети кандидата у Президенти Анатолія Гриценка, в яких активісти роздавали газету «Справжній президент». Інформацію про видавництво та наклад друкованої продукції, як уже повідомлялося, активісти дописували на газеті від руки.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp