Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

День Незалежності хустяни провели у компанії зірок "Голосу країни"

25 серпня 2015 р., 09:22

День Незалежності там святкували три дні...

Святкування Дня Незалежності, яке тривало в місті над Тисою три дні, завершилося грандіозним концертом за участю творчих колективів Хустщини та гостей із різних куточків держави. Велелюдний натовп радував патріотичним настроєм та одягом із елементами національної символіки. Виступаючі ж розважали краян піснями, віршами та танцями. Відкрили свято фольклорні й народні колективи, а також індивідуальні виконавці, серед яких Даніелла Філіп, Рената Бірта, Ірина Товкан, гурт «Нарцис», народний вокально-інструментальний ансамбль «Марина і Компанія», Лідія Ожоганич, Анатолій Барна.

 

Та найбільше хустяни раділи гостям, зокрема, заслуженій артистці України, колишній хустянці Мирославі Сливці, столичній співачці, володарці титулу гран-прі фестивалю «Молода Галичина» Юлії Сидорук, переможниці минулорічного фестивалю «Веселка над Тисою» Інессі Грицєнко з Києва, а також учасникам телепроекту «Голос країни» Вілену Арустамову, Анні Шміляк та Івану Пилипцю. Завершальним акордом свята став запуск у небо ліхтарик на честь героїв Небесної Сотні та загиблих на Сході земляків. 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp