Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді знову палав автомобіль

10 квітня 2014 р., 11:01

Вечірньої пори до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції по спецлінії «102» надійшло повідомлення від диспетчера пожежної частини про те, що в Ужгороді на вулиці Декабристів виникло загорання автомобіля «ВАЗ-2101».

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції.Встановлено, що даний автомобіль належить 64-річному мешканцюМукачева. Пенсіонер надав легковик у тимчасове користування 21-річному ужгородцю, який керує ним за дорученням.

Зі слів молодого ужгородця, загорання автомобіля сталося внаслідок короткого замикання електропроводки. Від дачі будь-яких пояснень та надання дозволу для проведення огляду автомобіля та прилеглої території тимчасовий користувач автомобіля відмовився.

Дане звернення зареєстровано в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції. Наразі працівниками міськвідділу по даному факту проводиться перевірка.

Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp