Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородець "під мухою" протаранив "Мерседес" (ФОТО)

14 квітня 2015 р., 17:02

Аварія сталася в Ужгороді вчора.

Учора зранку в Ужгороді неподалік автовокзалу з вини нетверезого водія іномарки «Мерседес» на іноземних номерах сталася ДТП. Постраждав ще один автомобіль на словацьких номерах – «Ауді»,припаркований на узбіччі.

 

Зранку 13 квітня на пр.Свободи поблизу автовокзалу в м.Ужгороді сталася ДТП. Водій чорного «Мерседеса» на словацьких номерах, 27-річний жительм.Ужгорода, не впорався з керуванням іномарки та здійснив наїзд наприпарковане на узбіччі чорне «Ауді А-8» (ця машина теж мала словацькі номери).

Внаслідок ДТП травмувалися два пасажири «Мерседеса»: 29-річний чоловік і 24-річна жінка. Їх було доставлено в лікарню. Жінка після надання медичної допомоги самовільно покинула лікарню. А в чоловіка лікарі діагностували перелом стегна та інші травми. Його залишено на стаціонарне лікування в травматологічному відділенні.

Експертиза засвідчила, що водій «Мерседеса» перебував у стані алкогольного сп'яніння. Автомобіль поміщено на штрафмайданчик Ужгородського МВ УМВС. Обставини автопригоди з′ясовують правоохоронці.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp