Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Говерла" підтримує вседоступний футбол

5 квітня 2014 р., 14:38

ФК «Говерла» радий підтримати Тиждень дій-2014 Центру доступу до футболу у Європі (CAFE) «Футбол для всіх, доступ для всіх».

Це прекрасна можливість показати, чого ми досягли і що робимо для наших вболівальників з обмеженими можливостями, вболівальників з обмеженими можливостями з інших клубів та місцевої громади людей з інвалідністю. 

Тиждень дій, який пройде з 5 по 13 квітня за підтримки Прем’єр-Ліги України, у рамках проекту спадщини УЄФА ЄВРО-2012™, спрямований на просування ідеї рівного доступу до футболу через спільну роботу клубів з уболівальниками. У цей 9-денний період наш клуб отримує можливість присвятити домашню гру темі «Футбол для всіх, доступ для всіх» і продемонструвати ту позитивну роботу, яка ведеться по відношенню до вболівальників з обмеженими можливостями. 

ФК «Говерла» надає вболівальникам з обмеженими можливостями змогу спостерігати домашні матчі нашої команди в спеціально відведених для них місяцях. Наш клуб всіляко сприяє цим людям у задоволенні їх потреб під час перегляду поєдинків нашої команди CAFE хотів би подякувати ФК «Говерла» за підтримку цієї ініціативи. 

Щоб отримати більше інформації про Тиждень дій «Футбол для всіх, доступ для всіх», Ви можете відвідати сайт CAFE або зв'язатися з координатором проектів в Україні Олександром Остапою по e-mail oleksandr@cafefootball.eu.
ФК "Говерла"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp