Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Єдиний податок на Ужгородщині – понад 1 мільйон гривень

3 березня 2015 р., 13:57

Протягом січня 2015 року суб’єкти господарювання Ужгородського району, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, сплатили до місцевого бюджету понад 1млн. 92 тис. гривень єдиного податку.

Найбільшу частку надходжень у січні забезпечили фізичні особи – підприємці – більше 900 тис. грн. Юридичні особи краю поповнили скарбницю на понад 174 тис. грн.

Порівняно з січнем минулого року, надходження єдиного податку зросли на 50,4 тис. грн.

Фахівці Ужгородської ОДПІ нагадують, що для платників єдиного податку 1 групи фіксована ставка єдиного податку встановлюється в межах до 10% від розміру мінімальної зарплати, тобто до 121,80 грн. за календарний місяць. Для платників єдиного податку 2 групи фіксована ставка єдиного податку встановлюється в межах до 20% розміру мінімальної зарплати, тобто до 243,60 грн. за календарний місяць.

Зазнали змін ставки для платників єдиного податку 3 групи. Так, з початку 2015 року відсоткові ставки для таких платників становлять: 2% від доходу – за умови реєстрації у якості платника ПДВ та 4% від доходу – у разі включення ПДВ до складу єдиного податку.



За матеріалами Ужгородської ОДПІ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp