Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Губаля не підтверджують, що Яценюк вимагав його звільнити. Навпаки: "Соціально-економічний стан Закарпаття зауважень не викликав"

11 лютого 2015 р., 20:14

Комусь уже увійшло у звичку подавати "інформацію" про відставку голови ОДА

Сьогодні один із закарпатських сайтів повідомив сенсаційну і начебто дуже ексклюзивну новину про те, що Яценюк вимагає від президента Порошенка відправити у відставку голову Закарпатської ОДА Василя Губаля.



При цьому цей сайт навіть нібито зацитував слова прем’єра. Ось версія репліки Яценюка: «За час керівництва областю Василь Губаль довів всі показники області на останнє місце в Україні. Складається відчуття, що керівник Закарпатської ОДА живе в автономній Закарпатській республіці, терпіти цьому я більше не буду» - заявив Арсеній Яценюк.

"Час Закарпаття" попросив прес-секретаря голови ОДА Аллу Хаятову прокоментувати цю інформацію. Ось яку відповідь ми отримали: «Загалом не підтверджуємо поданого як буцімто слова Яценюка. Але й коментувати їх не вважаємо за потрібне, тим паче, що комусь уже увійшло у звичку подавати "інформацію" про відставку голови ОДА - вочевидь, для дестабілізації ситуації. Обласна ж влада ставиться до таких вкидів спокійно й працює далі».

А сам Василь Губаль на своїй сторінці у Фейсбуці буквально щойно написав: «Сьогодні разом з іншими керівниками областей був присутній на засіданні Кабінету Міністрів, яке відбувалося за участі Президента України Петра Порошенка, голови Верховної Ради Володимира Гройсмана й власне голови Уряду Арсенія Яценюка. Соціально-економічний стан Закарпаття зауважень не викликав. До слова, входимо в десятку регіонів, які першими затвердили місцеві бюджети і місцеві податки. А от до до мобілізаційного процесу в області таки були питання, дійсно маємо із ним складнощі. Отримали від Президента й голів парламенту та уряду доручення у короткі терміни змінити стан справ на краще. Є над чим працювати. Рухаємося далі!»


бобик 17.02.2015 00:26 IP: 45.45.134.95
Та ко він такий? най іде в Хуст скотарити.
Йончі 11.02.2015 20:39 IP: 10.105.213.194
Де ЛЮСТРАЦІЯ для всіх керівників ОДА та інших....
Йончі 11.02.2015 20:36 IP: 10.105.213.194
Шо за херня ми шо на Марсі????

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp