Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Бюджетні установи відтепер сплачуватимуть земельний податок

29 січня 2015 р., 13:09

Фахівці Ужгородської ОДПІ наголошують, що таким суб’єктам господарювання необхідно отримати витяги про нормативно – грошову оцінку землі та до 20 лютого подати декларацію з плати за землю.

З прийняттям Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи» від 28 грудня 2014 року вступили в дію чимало змін. Зокрема, відповідним законом внесено зміни щодо пільг зі сплати земельного податку для юридичних осіб.

Так, у 2015 році платниками плати за землю на загальних підставах будуть дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади, заклади культури, освіти, науки, охорони здоров’я, органи державної влади та місцевого самоврядування, а також інші установи, що утримуються за рахунок коштів державного або місцевого бюджетів.

Фахівці Ужгородської ОДПІ наголошують, що таким суб’єктам господарювання необхідно отримати витяги про нормативно – грошову оцінку землі та до 20 лютого 2015 року подати декларацію з плати за землю.

Для отримання зазначених витягів необхідно звернутися до Центру надання адміністративних послуг Ужгородської РДА за адресою: м. Ужгород, вул. Загорська, 10.

Слід наголосити, що податкове зобов’язання щодо плати за землю, визначене у податковій декларації на поточний рік, сплачується рівними частками за місцезнаходженням земельної ділянки щомісяця протягом 30 календарних днів, що настають за останнім календарним днем податкового (звітного) місяця.

За матеріалами Ужгородської ОДПІ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp