Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Виноградові ДАІ затримала автомобіль із наркотиками

29 січня 2015 р., 12:23

Цікаво, що керувала автівкою місцева 42-річна жінка

В іномарці «Рено», за кермом якої перебувала жінка, правоохоронці виявили та вилучили близько 200 грамів білої кристалічної речовини, схожої на наркотик.

Нічної пори інспектори Виноградівського ВДАІ під час несення служби в м. Виноградів на вул.Шевченка зупинили для перевірки легковий автомобіль марки «Рено». За кермом іномарки перебувала жінка, 42-річна жителька м. Виноградів, яка відмовилася надати правоохоронцям свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. У зв’язку з цим автомобіль було доставлено до Виноградівського РВ УМВС.

Під час огляду салону іномарки на задньому сидінні міліціонери виявили чоловічу сумку, в якій знаходився поліетиленовий пакет з кристалічною речовиною білого кольору вагою близько 200 грамів, схожою на наркотичну речовину.

Пакет із білим порошком вилучено й направлено на експертизу. Автомобіль затримано на штрафмайданчик міліції. УДАІ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp