Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська СБУ ще раз розповіла, що в області впіймали прикордонника-хабарника

27 січня 2015 р., 18:44

Ще 25 січня прокуратура оголосила затриманому про підозру у вчиненні злочину

Співробітники СБУ в Закарпатській області спільно з працівниками прокуратури Закарпатської області та внутрішньої безпеки Держприкордонслужби України викрили начальника одного з відділів прикордонної служби Чопського прикордонного загону, який, використовуючи службове становище, вимагав від місцевого мешканця 1200 доларів США неправомірної вигоди. 

За ці кошти прикордонник обіцяв посприяти місцевому мешканцеві безперешкодно перемістити товар через держкордон України, -- повідмляє прес-група УСБУ в Закарпатській області

Співробітники СБУ затримали хабарника «на гарячому» під час отримання ним неправомірної вигоди. 

25 січня ц.р. прокуратура Закарпатської області оголосила затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання службовою особою неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває. 

Нагадаємо, про цей випадок прокуратура закарпатської області повідомляла ще 25 січня, уточняючи, що йдеться про працівника пункту пропуску "Великий Березний", про що писав "Час Закарпаття"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp