Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Угорщина не допомагатиме Україні позбавляти закарпатців подвійного громадянства

7 січня 2015 р., 18:28

Практика подвійного громадянства, яка за неофіційними даними розповсюджена на Закарпатті, на думку Будапешту є захистом прав угорців, які проживають в області.

У понеділок в Ужгороді Павло Клімкін говорив про те, що незабаром каратимуть тих громадян, які пересікають кордон України та Європейського союзу, користуючись подвійним громадянством. Клімкін додав, що незабаром на угорсько-українському кордоні започаткують спільний митний контроль.

Читайте також: Закарпатців змусять припинити гру в подвійне громадянство

«Пан міністр закордонних справ України може бути певен, що Угорщина ні в якому разі не виступатиме партнером в справі, яка в найменшому прояві може зазіхнути на безпеку інтересів закарпатських угорців» – заявив Жолт Шемйен, реагуючи на слова Клімкіна.

Передає "Панорама Мукачева" з посиланням на "Кarpatalja"


Йончі 08.01.2015 10:40 IP: 10.105.213.194
У Клімкіна самого навірно 4(чотири) паспорти!!! Нехай спочатку ВР та олігархів провірять!!!! Европа давно має подвійне громадянство, а ми йдемо в Европу чи куди нас п.Клімкін та уряд веде??????

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp