Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вітаємо закарпатця-іменинника: Андрій Любка

4 грудня 2014 р., 08:50

Свій день народження харизматичний закарпатський поет зустрів у Польщі

Сьогодні святкує День народження молодий, але вже дуже відомий закарпатський поет Андрій Любка. Зовсім недавно він знову оселився в Ужгороді – після років мандрівок світом і навчання за кордоном. Щоправда, як зізнається сам Андрій, тривалий час побути вдома ніяк не випадає.


«Переїхав по-серйозному в Ужгород на початку листопада, днів десять катався з виступами у Київ, Львів, Червоноград і Дрогобич, завтра їду на три тижні за кордон, потім повернуся на день, виперу й зміню речі, поїду на місяць у Чернівці, потім - у другій половині січня - повернуся, виперу й зміню речі, поїду в Дебрецен, звідки на кілька днів полечу в Нідерланди, звідти повернуся уже майже в лютому і наразі аж тоді маю вільний час у графіку (хоча цілком імовірно, що майже цілий лютий буде всеукраїнський тур з презентацією "Акварелей" Осталовської). Словом, знову серйозно я буду тут в лютому чи навіть у березні. Ну, а так, звісно, я живу в Ужгороді :)» - написав Андрій недавно на своїй сторінці у Фейсбук.

27-й день народження непосидючий поет зустрів у Польщі, у Вроцлаві.

«Час Закарпаття» вітає Андрія і бажає землякові здоров’я, наснаги, нових захопливих мандрівок та яскравих незабутніх вражень. І, звісно ж, кохання. Без нього поету нікуди :)

Час Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp