Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатський музей народної архітектури та побуту виграв міні-грант

19 листопада 2014 р., 14:45

Наші фахівці музейної справи -- серед 11 відібраних для фінансування переможців конкурсу

В межах семінару «Презентаційна продукція і промоція музею» від проекту «ProMuseum», що реалізується Українським центром розвитку музейної справи за підтримки МФ «Відродження» та МБФ «Україна 3000» відбувся конкурс проектів, переможці якого отримають міні-гранти на реалізацію запропонованих ініціатив.

На конкурс було подано 16 цікавих проектів, але обмежений бюджет змусив Експертну раду зробити нелегкий вибір. У результаті, локалізація проектів (загалом вибір зупинили на 11 ініціативах) простягається від Ужгорода до Сковородинівки, від Чернігова до Херсона. Усі учасники поставили перед собою завдання цікаво та нестандартно презентувати свій музей перед публікою.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту друкуватиме презентаційні листівки: кожна з них відображатиме не лише традиційний одяг та аксесуари, але й пропонуватиме для подальшого використання схему використаного в одязі орнаменту вишивки.


Час Закарпаття


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp