Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Цирк триває: на сесію Ужгородської міськради прийшло 5-ро депутатів

17 листопада 2014 р., 10:19

Семаль оголосив, що наступне засідання спробують провести у четвер

Сьогодні о 10-й годині ранку мала пройти сесія міської ради, але вона знов не відбулася. У залі зібралося більше журналістів, ніж депутатів. Зареєструвалося 4 обранці, хоча прийшло 5-ро, а потім зайшли до зали і кілька представників ЄЦу. -- тих, що вже написали заяви на складання депутатських повноважень. Секретар міськради Віталій Семаль запропонував зробити перерву до 20-го числа.

«Не секрет, я подав заяву на складання повноважень депутатських, якщо вона буде задоволена, я буду йти з посади, -- сказав Семаль. -- Думаю, бажаючих на це крісло є достатньо. Робота в групах і фракціях іде (щодо узгодження кандидата в мери -- Ред). Я рекомендував у своїх зустрічах з групами та фракціями обрати серйозну людину на секретаря міської ради, і щоб відразу було сформовано і заступників виконувача обов’язків міського голови. Ті заступники, які є, справляються, але треба підсилити команду. Судячи з того, що сьогодні в залі 5 депутатів, я розумію, що єдиного кандидата нема, зустрічі продовжуються».

Після цього Семаль оголосив перерву в засіданні сесії до четверга.

Час Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp